Opiskelijat

Opiskelijatoiminta
SuPer on aina panostanut opiskelijatoimintaan ja tekee niin vastakin. SuPer kunnioittaa opiskelijoita ja tekee kaikkensa, että lähihoitajakoulutus on laadukasta ja että opiskelijat saavat monipuolisia työssäoppimispaikkoja. Hyvä ja laadukas koulutus takaa laadukkaat työntekijät.
SuPer tekee lähihoitajakoulutusta ja alaa tunnetuksi lukuisissa messutapahtumissa sekä työnantaja- ja päättäjätapaamisissa.
SuPer toimii myös kansainvälisesti. Näistä kontakteista on hyötyä opiskelijoille heidän hakeutuessaan ulkomaille työssäoppimaan tai töihin
SuPerin opiskelijajäseneksi voit liittyä, kun opiskelet lähihoitajaksi, farmanomiksi lääketeknikoksi tai sosiaali- ja terveysalan sihteeriksi. Opiskelijajäseneksi pääset myös, jos suoritat ammatti- tai erikoisammattitutkintoa, mikäli et jo entuudestaan ole SuPerin varsinainen jäsen. Opiskelumuotosi voi olla mikä tahansa, esim. näyttötutkinto-, oppisopimus- tai työvoimapoliittinen koulutus.
Liity SuPerin opiskelijajäseneksi heti, kun aloitat opiskelusi. Näin saat suurimman hyödyn maksuttomasta opiskelijajäsenyydestä. Jäsenyys alkaa lomakkeen allekirjoituspäivästä ja on voimassa ilmoittamaasi valmistumispäivään saakka. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään.
Jäsenetuja on paljon. Tässä on vain muutamia niistä. Saat kotiin postitettuna ammatillisen SuPer-lehden, kalenterin ja jäsenkortin. Hyödynnä jäsenkortilla saatavat edut. Saat vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työssäoppimisjaksoilla ja alan töissä sinut on vakuutettu vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella . Vakuutukset ovat voimassa myös, jos työssäoppiminen tapahtuu ulkomailla. SuPer-Opo, yhdysjäsen, luottamusmies ja liiton toimiston väki ovat tukenasi. Opiskelijajäsenenä voit myös osallistua ammattiosastojen järjestämiin tapahtumiin.
SuPer tarjoaa työttömyyskassan jäsenyyden maksutta. Opiskelijajäsenlomakkeella haet myös työttömyyskassan jäsenyyttä. Lähetä kopio SuPerille ensimmäisen työsuhteesi työsopimuksesta. Voit kerryttää työssäoloviikkoja jo opiskelijajäsenyyden aikana.
Tervetuloa SuPerin opiskelijajäseneksi!

Superilaiset opiskelijavastaavat eli SuPer-Opot ovat hyvällä ammatti-identiteetillä varustettuja hoitoalan ammattilaisia. He käyvät kertomassa omasta työstään sekä superilaisesta toiminnasta alan oppilaitoksissa. Lähihoitajaopiskelijat saavat heiltä hyvät eväät työssäoppimisjaksoille ja työelämään. SuPer-Opojen ammatti- ja järjestötietoustunnit ovat oppilaitoksille maksuttomia.
SuPer-Opot osallistuvat lähihoitajien valmistumisjuhliin jakamalla vastavalmistuville SuPerilaisille lähihoitajamerkin. SuPer-Opojen asiantuntemusta voi hyödyntää myös oppilaitoksen erilaisissa työryhmissä, onhan heillä tuoreimmat tiedot työelämästä.

OPO, Anne-Mari Koski anne-mari.koski@ras.fi